fbpx
Akcija!

2021 metų turinio combo (check – list)

19.99 5.00

Kategorija:

Aprašymas

365 “story” idėjos + 200 temų tekstams „Instagram“

Įsigykite iš karto abu už patrauklią kainą.

365 “story” idėjos

“Instagram Story” yra puiki vieta pritraukti sekėjus, reklamuoti naujus produktus ir (ar) didinti prekės ženklo žinomumą ar Jūsų asmeninį “brendą”. Tačiau tikrai labai dažnai susiduriame su klausimu, o ką dėti? Laimei atsakymą jums jau paruošiau. Aš jums surinkau visas aktualiausias „Instagram“ istorijų idėjas.

Įsivaizduokite, kad nuo šiol Jums nebereikės galvoti apie idėjas „storiams“ ir Jūs visada turėsite ką įkelti.

„Instagram story” – supaprastintos story idėjos Jums. Kiekvieną story pritaikykite savo gyvenimui ir ji bus tik jūsų – unikali. Tai pirmas ir vienintelis idėjų rinkinys, kuris pritaikytas būtent Lietuvos rinkai.

Juk daugiau nei 500 milijonų vartotojų kasdien žiūri „Instagram Stories“. Taigi, jei nenaudojate šios funkcijos kaip savo socialinės žiniasklaidos strategijos dalies, tai tiesiog nepasiimate ant žemės numestų pinigų.

200 temų tekstams „Instagram“

Rinkinys visų aktualiausių „Instagram“ įrašų idėjų. Įsivaizduokite – šešis mėnesius jums nereikės galvoti apie tai, apie ką rašysite kitą savaitę. 

Turinio planavimas dar niekada nebuvo toks lengvas.

Puikios „Instagram“ įrašų idėjos reklamuoja jūsų prekės ženklą, Jūsų asmeninį brendą ir įtraukia jūsų sekėjus. 

Tačiau nepakanka tiesiog paskelbti bet kokį paveikslėlį ar vaizdo įrašą. Norite išsiskirti nuo kitų, būti unikaliu reikia teksto, istorijos, Jūsų gyvenimo. Kad žmonės galėtų pamilti jus, per Jūsų tekstus. Nes tekstai lieka ilgam. Tai lyg tavo asmeninė istorija, kuria gali dalintis su visais.  O Jūsų gyvenimas ir Jūs pati (pats) esate kitoks. Mes pateikiame Jums temas, o Jūs jas vystykite kaip Jums patinka! Pridėkite dalelę savęs, įdėkite šiek tiek meilės prie kiekvienos temos ir tai jau bus unikalu!

Instagrame kiekvieną dieną yra paskelbiama daugiau kaip 95 milijonai nuotraukų ir vaizdo įrašų. Savo įrašų pagalba pritraukite tikslinę auditoriją, o temas mes jums duosime. Duosime ne tik temas, duosime idėjas ir net pamokas.